ΒΑΡΣΟΒΙΑ -ΚΡΑΚΟΒΙΑ 5ημ. (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 30/12
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες
ΤΙΜΗ από: 695€

1η μέρα: Αθήνα - Βαρσοβία – Αλατορυχεία Βιέλιτσκα -  Κρακοβία

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρσοβία με την AEGEAN AIRLINES .Άφιξη και αναχώρηση για την Κρακοβία με ενδιάμεση στάση τα ορυχεία αλατιού Βιέλιτσκα από τα πιο παλιά ορυχεία αλατιού του κόσμου. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Κρακοβία και τακτοποίηση ξενοδοχείο HILTON GARDEN INN KRAKOW 4* ( www.hilton.com ) .

2η μέρα: Κρακοβία - Άουσβιτς & ξενάγηση πόλης

Πρωινό και επίσκεψη στο Άουσβιτς  ένα από τα μεγαλύτερα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης που σε αυτό βρήκαν το θάνατο πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Το Άουσβιτς αποτελούταν από πολλές μονάδες, η μεγαλύτερη των οποίων ήταν το Μπιρκενάου. Από τα εκατομμύρια ανθρώπων που πέρασαν εδώ μόλις 60 με 70 χιλιάδες κατάφεραν να επιζήσουν και να ελευθερωθούν. Το πιο γνωστό σύμπλεγμα στρατοπέδων αποτελεί μια ανατριχιαστική και αλησμόνητη εμπειρία για κάθε επισκέπτη . Στη συνέχεια επιστροφή στη Κρακοβία και ξενάγηση πόλης . Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα θαυμάσουμε το κάστρο Wawel, τον Καθεδρικό  Ναό με την καμπάνα του Sigismondo και τους Βασιλικούς Τάφους, την οδό Kanonicza, την εκκλησία των αγίων Πέτρου και Παύλου κλπ. Στην πιο μεγάλη Μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης που βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης  υπάρχουν  πολυάριθμα κτίρια μεγάλης ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας, όπως  η Bazylika Mariacka, ο καθεδρικός ναός αφιερωμένος στην Παναγία .

3η μέρα: Κρακοβία – Τσεστοχόβα – Βαρσοβία

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρσοβία με ενδιάμεση  επίσκεψη στη πόλη της Τσεστοχόβας, όπου χιλιάδες πιστοί έρχονται να προσκυνήσουν την εικόνα της Μαύρης Παρθένου. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο BRISTOL 5* LUXURY COLLECTION ( www.hotelbristolwarsow.pl.en ) .

4η μέρα: Βαρσοβία - ξενάγηση πόλεως

Πρόγευμα και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε τη Πλατεία του Κάστρου με τη κολώνα του Ζιγισμούνδου , το Βασιλικό Κάστρο, τη πλατεία της Νίκης, το μνημείο των Ηρώων του Γκέτο το μοναδικό μέρος που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς των Ναζί, το άγαλμα της Σειρήνας...της γοργόνας σύμφωνα με ένα παλιό μύθοτης Βαρσοβίας. Τέλος, θα ολοκληρώσουμε τη περιήγηση μας με το πάρκο Λαζιενκ - πρώην θερινή κατοικία του τελευταίου βασιλιά μονάρχη- όπου βρίσκεται το υπέροχο Παλάτι στο Νερό.

5η μέρα: Βαρσοβία-Αθήνα

Πρόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο, πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά

ΑΝΑΧ. 30 Δεκεμβρίου 5 μέρες

Τιμή κατ’ άτομο

Δίκλινο  € 695

3ο άτ. έως 12 ετών  € 595

Μονόκλινο € 855

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150

Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 (αναλόγως με τη διαθεσιμότητα)

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ με AEGEAN

• Τέσσερες διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία ως πρόγραμμα ή παρόμοια

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές, ξεναγήσεις & εκδρομές σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα

• Gala Πρωτοχρονιάς στο HILTON στη Κρακοβία

• Έμπειρος τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός-συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων , είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, πάρκα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, φόροι αεροδρομίων, ό,τι αναφέρεται προαιρετικό και ό,τι δεν αναφέρεται.

ΠΤΗΣΕΙΣ

BΑΡΣΟΒΙΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

A3

30 DEC

ATH

WAW

A3 860 08:25 - 10:00

03 JAN

WAW

ATH

A3 861 10:45 - 14:15